Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Seniordays.com > För företag

För företag

Vill du marknadsföras mot 55+ målgruppen?

Vad kul att ni hittat hit till oss på Seniordays! Vi är en av Sveriges största medlemsklubbar för seniorer och vårt mål är att sätta guldkant på vardagen för våra medlemmar.

Våra samarbetspartners är företag som erbjuder pensionärsrabatt/seniorrabatt. Detta är företag inom ett stort antal branscher och vi har valt att dela in dem i kategorier för att gör det enklare för våra medlemmar att hitta rätt bland alla rabatter. Våra kategorier är Datorer & Telefoni, Mode, Resor, Ekonomi, Hem, Hälsa & Skönhet, Hobby, Presenter, Läsning och Bil.

Vi arbetar kontinuerligt med att få in nya passande rabatter till våra medlemmar och det är mycket glädjande för oss att se det stora intresse som finns hos företag till att ge rabatter och sätta guldkant på tillvaron för alla 55-plussare. Arbetar du på ett företag som är intresserade av att erbjuda pensionärsrabatt och marknadsföras och öka er försäljning mot pensionärer?

Vi erbjuder våra partners olika former av exponering till våra medlemmar, bland annat:

  • Möjlighet att synas på hemsidan under diverse kategorier, ”Nyheter” samt under ”Populära rabatter” på förstasidan
  • Möjlighet att synas i medlemsbrev till alla våra medlemmar antingen tillsammans med andra partners eller i ett ”Stand alone” med endast en partner
  • Möjlighet att synas i våra sociala medier (Facebook och Instagram)

Kontakta oss gärna så att kan vi presentera vårt upplägg och berätta mer om varför just pensionärer är en viktigt och stark målgrupp!

Har ni en lokal verksamhet som säljer produkter/tjänster över disk? Kontakta oss här

Har ni ett e-handelsföretag eller online-verksamhet? Då kan ni fylla i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.