Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Lokala rabatter > Övrigt > 5% på alla behandlingar och 10% på hela produktsortimentet
Closeup,Of,A,Blonde,Woman,In,A,Wellness,Center,For

5% på alla behandlingar och 10% på hela produktsortimentet

C4 Gruppen är det äldsta friskvårdsföretaget i Kristianstad och arbetar med ett brett område inom friskvård, massage, medicinsk laser, prehab och rehabilitering. Vi startade 2000 och genomför ca 3 500 behandlingar per år. Vår kompetens och erfarenhet borgar för en kvalitativ friskvård med långsiktiga positiva resultat.

Ta del av rabatt

Om C4 Gruppen

C4 Gruppen är det äldsta friskvårdsföretaget i Kristianstad och arbetar med ett brett område inom friskvård, massage, medicinsk laser, prehab och rehabilitering. Vi startade 2000 och genomför ca 3 500 behandlingar per år. Vår kompetens och erfarenhet borgar för en kvalitativ friskvård med långsiktiga positiva resultat. Våra kunder/patienter är förutom privatpersoner även företag och idrottare.
Vi arbetar både i terapeutiskt syfte (behandlande), förebyggande (prehab) och rehabiliterande med flera olika manuella metoder. Både med kroniska och akuta besvär. Vid första besöket har vi alltid ett inledande samtal för att hitta ett optimalt behandlingsupplägg för dig och dina behov och önskemål. En behandling tar ca 45 minuter. Man brukar behöva 2-3 behandlingar i tätare följ och sedan uppföljning en gång i månaden i förebyggande syfte.
På C4 Gruppen är vi Certifierade Medicinska Massageterapeuter (MMT) och Laserterapeuter med flera olika specialkompetenser. Vi är medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, är välutbildade och har patient- och ansvarsförsäkring. På C4 Gruppen är våra massageterapeuter av ”Branschrådet Svensk Massage” Certifierade!
2018 startade vi vår hudvårdsklinik. Vi arbetar med inriktning på avancerad och resultatinriktad hudvård. Produkterna vi använder är från märket Medik8 som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Vi är medlemmar i SHR!
Östra Storgatan 39, Kristianstad, Sverige