Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Seniordays.com > Om Seniordays

Om Seniordays

Vi finns för dig som senior!

Seniordays drivs av bolaget Senior World AB med säte i Göteborg. Seniordays erbjuder seniorrabatter och pensionärsrabatter – alla som är över 55 år är välkomna att bli medlem hos Seniordays och hos oss är medlemskapet alltid kostnadsfritt.

Seniordays

Hela vår verksamhet kretsar kring seniorrabatter och pensionärsrabatter. En pensionärsrabatt är ett förmånligt pris eller extra värde som enbart ges till dig som pensionär/senior(55+) och som finns tillgänglig året runt hos oss. Vårt mål är att du ska hitta en pensionärsrabatt hos oss oavsett vad ska handla och vi gör vårt yttersta varje dag för att öka antalet pensionärsrabatter. I de fall våra partnerföretag önskar krydda sin stående pensionärsrabatt med en riktigt bra kampanj så ser vi så klart till att du får ta del av den också!

Vi presenterar våra pensionärsrabatter via vår hemsida Seniordays.com, Facebooksida och i våra digitala nyhetsbrev som vi skickar ut till dig som medlem.

Har du som medlem frågor, önskemål eller idéer till oss? Då är vi mycket tacksamma om du mailar oss på medlem@seniordays.com så återkommer vi så fort som möjligt till dig.

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners är företag som erbjuder pensionärsrabatt. Detta är företag inom ett stort antal branscher och vi har valt att dela in dem i kategorier för att gör det enklare för dig som pensionär att hitta rätt bland alla rabatter. Våra kategorier är Datorer & Telefoni, Mode, Resor, Ekonomi, Hem, Hälsa & Skönhet, Hobby, Presenter, Läsning och Bil.

Vi arbetar kontinuerligt med att få in nya passande rabatter till våra medlemmar och det är mycket glädjande för oss att se det stora intresse som finns hos företag till att ge pensionärsrabatter och sätta guldkant på tillvaron för alla 55 plussare.

Medlemsskap

För att du ska kunna ta del av våra seniorrabatter och pensionärsrabatter så måste du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem hos oss och nyttja våra rabatter och det går dessutom väldigt snabbt och enkelt. Du fyller i namn, e-post, lösenord samt verifierar att du är 55+ genom att fylla i dina födelseuppgifter. Du kommer därefter få ett e-postmeddelande skickat till dig som du behöver klicka på för att bekräfta och slutföra din registrering. Dessa uppgifter stannar hos oss och vi delar inte med oss av dina personuppgifter till tredje part.

När du väl är inloggad hos oss så får du tillgång till rabattkoder för samtliga våra samarbetspartners. För att ta del av rabatten så kopierar du rabattkoden, går in till samarbetspartnern och lägger det du ska handla i varukorgen och sen klistrar du in rabattkoden i kassan och ser att rabatten dras av. Enkelt!

Andra medlemsklubbar

En systersida till Seniordays är Leva Livet. Leva Livet har ett mål – att hjälpa dig sätta guldkant på livet. De tipsar om hotell, upplevelser och resmål samt guidar dig genom städer, restauranger och äventyr.