Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Resor > 10% seniorrabatt hos FlixTrain 
Train in Black Forest covered in soft clouds

10% seniorrabatt hos FlixTrain 

Sveriges mest prisvärda tågresor: Stockholm – Göteborg från 129 kr! Res med våra gröna tåg i Sverige mellan Stockholm och Göteborg med stopp i Södertälje syd, Hallsberg, Skövde och Falköping. Rabatten gäller endast vid bokning via appen.

Begränsat till en rabattkod per person. Rabattkoden kan inte kombineras med andra värde- eller rabattkoder eller lösas in för en redan bokad resa. Rabattkoden kan ej utbytas mot kontanter. Återförsäljning och publicering av rabattkoder är förbjudet. De allmänna villkoren för FlixMobility GmbH gäller

Ta del av rabatt

Om FlixTrain

Vi erbjuder tågresor för dig som vill ta dig till din destination snabbt och bekvämt, men ändå till ett bra pris. Våra tågvagnar är nyrestaurerade och utrustade med bekväma säten, gratis Wi-Fi, edieunderhållningsportal, handikappsanpassade toaletter och cykelställ. Med FlixTrain reser du inte bara bekvämt och prisvärt, utan dessutom miljövänligt. Våra tåg drivs på 100% förnybar energi från Trafikverket.

Din tågresa behöver inte begränsas till Sverige: FlixTrain erbjuder även tågresor i Tyskland. För mer flexibilitet i dina resplaner kan du gärna kombinera din resa med FlixBus, som har Europas största linjenätverk för långdistansbussar med över 2500 destinationer i 36 länder.

Boka din biljett enkelt i appen och hoppa ombord!