Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Hem > 15% seniorrabatt hos VetZoo!
vetzoo-seniorer

15% seniorrabatt hos VetZoo!

Nu får du som medlem i Seniordays 15% seniorrabatt hos VetZoo – Sveriges ledande butik på nätet för djurägare! VetZoo har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till ditt husdjur och du hittar både veterinär och zoo produkter. Idag har vi över 5 000 olika artiklar och vårt sortiment utökas hela tiden med nya produkter.

Som kund hos VetZoo har du alltid fria returer i 30 dagar. De levererar hela vägen fram till din dörr, vart du än bor i Sverige. Ditt paket är framme inom 1 till 3 dagar och du behöver inte vara hemma för att ta emot det. Om du har lantbrevbärare tillkommer 1 till 2 dagar extra på leveranstiden. Det är fraktfritt om du handlar för över 500 kr, annars kostar frakten 69 kr.

Rabattkoden gäller ej veterinärfoder. 

Ta del av rabatt

Om VetZoo

VetZoo är Sveriges ledande butik på nätet för djurägare. Hos oss finns ett stort och brett sortiment av kvalitetsprodukter som vi levererar snabbt ända fram till din dörr. Du behöver inte vara hemma för att ta emot ditt paket, och handlar du för över 500 kr betalar du ingen frakt. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning. Som kund hos VeZoo har du allid fri returrätt i 30 dagar.