Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Hälsa & Skönhet > 50% seniorrabatt på VitaePro + gåva
vp_seniordays_stighavet_multipro_utskick_750x400_0421_se

50% seniorrabatt på VitaePro + gåva

Våren är här!
Förbered kroppen för utomhusaktiviteter med VitaePro

Våren har äntligen kommit och med den många möjligheter till aktiviteter utomhus. Ibland kan det vara svårt att hitta formen, prova att ge kroppen något extra. VitaePro är framtaget för ett liv i rörelse, ett mångsidigt kosttillskott som bidrar till minskad trötthet och är effektiv för muskler och leder. När kroppen fungerar blir det enklare och roligare att röra på sig! 9 av 10 användare menar att de är mer aktiva sedan de började och känner effekt på muskler och leder*.

En av många nöjda användare är den folkkäre skidlegenden Stig Strand, han har koll på vad man ska göra för att ta hand om sin hälsa.

– Jag har ätit vitaminer och antioxidanter i över 30 år och jag tror verkligen att det har haft en positiv effekt för mig. 2009 började jag att äta VitaePro, det hjälper mig att hålla mig aktiv och det har funkat för mig sedan dess. 

Seniorerbjudande:

För endast 149 kr kan du testa VitaePro – dessutom får du en gåva på köpet! Utöver VitaePro för 149 kr (ord. pris 298 kr) får du multivitamintillskottet MultiPro – utan extra kostnad!
Totalt värde 427 kr!**

Ta del av rabatt

Om VitaePro

VITAEPRO – SVERIGES MEST SÅLDA KOSTTILLSKOTT 6 ÅR I RAD 

VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott ända sedan 2013, och är även ett av de mest använda tillskotten i Norden med gott över 100 000 användare.

Under sommaren 2019 förnyades VitaePro, växtextraktet Boswellia serrata tillsattes och produkten blev därmed ännu bättre för ömmande leder. VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera viktiga funktioner i kroppen och hjälper många att leva ett mer aktivt liv. Produkten innehåller en balanserad kombination av ingredienser som är trygga, rena och noggrant testade. Astaxanthin, lutein och zeaxanthin, Boswellia serrata, omega 3-fettsyror, vitamin C, D, E och B12 samt selen.