Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Resor > Spara minst 15% + få upp till 8% i cashback hos Booking.com
banner_default_720

Spara minst 15% + få upp till 8% i cashback hos Booking.com

Som Seniordays-medlem får du tillgång till erbjudanden från hotell med upp till 8% cashback. Du kan kombinera din cashback med Genius-erbjudanden samt säsongsrabatter. För att få tillgång till rabatterna anger du koden på startsidan genom att klicka på bannern med texten ”Få specialerbjudanden”.
Villkor: 

Din cashback utbetalas automatiskt till ditt kreditkort minst 64 dagar efter utcheckning (kan ev ta ytterligare en månad eller mer för din bank att behandla utbetalningen). För att kunna ta emot din belöning behöver vara inloggad på ditt Booking.com-konto. Mejladressen som är kopplad till kontot måste vara densamma som användes vid bokningen. Du kan skapa ett konto efter att du bokat.

Ta del av rabatt

Om Booking.com

Booking.com grundades 1996 i Amsterdam och har gått från att vara ett litet, holländskt start up-företag till ett av världens största digitala resebolag. Booking.com är en del av Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) och har som vision att göra det lättare för alla att uppleva världen.
Genom att investera i digital teknologi som gör det smidigare att resa sammankopplar Booking.com resenärer med minnesvärda upplevelser, ett stort antal transportalternativ och fantastiska ställen att bo på – allt från lägenheter till hotell och mycket mer. Som en av världens största reseplattformar för både etablerade varumärken och entreprenörer i alla storlekar ger Booking.com boenden över hela världen möjlighet att nå en global publik och utveckla deras verksamhet.
Booking.com finns tillgänglig på 43 språk och erbjuder fler än 28 miljoner bokningsbara alternativ, inklusive över 6,2 miljoner hus, lägenheter och andra unika boenden. Booking.com gör det enkelt för dig oavsett vart du ska eller vad du vill göra. Dessutom erbjuds kundtjänst dygnet runt.

Lägg till kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.