Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Kampanjer > Spara minst 15 % med Booking.coms slutet av året-erbjudanden
Fuji Mountain and Local Road along Kawaguchiko Lake in Autumn

Spara minst 15 % med Booking.coms slutet av året-erbjudanden

Spara minst 15 % med Booking.coms + få 8% i cashback på slutet av året-erbjudanden Du hinner göra en till resa. Upptäck erbjudanden på vistelser mellan 1 oktober 2022 och 3 januari 2023.

Med slutet av året-erbjudanden får du minst 15 % seniorrabatt på utvalda boenden över hela världen. Rabatten tillämpas på rummets ordinarie pris, före skatter och avgifter. De rabatterade priserna som erbjuds som slutet av året-erbjudanden kan kombineras med eventuella Genius-rabatter.

Ta del av rabatt

Om Booking.com

Booking.com grundades 1996 i Amsterdam och har gått från att vara ett litet, holländskt start up-företag till ett av världens största digitala resebolag. Booking.com är en del av Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) och har som vision att göra det lättare för alla att uppleva världen.
Genom att investera i digital teknologi som gör det smidigare att resa sammankopplar Booking.com resenärer med minnesvärda upplevelser, ett stort antal transportalternativ och fantastiska ställen att bo på – allt från lägenheter till hotell och mycket mer. Som en av världens största reseplattformar för både etablerade varumärken och entreprenörer i alla storlekar ger Booking.com boenden över hela världen möjlighet att nå en global publik och utveckla deras verksamhet.
Booking.com finns tillgänglig på 43 språk och erbjuder fler än 28 miljoner bokningsbara alternativ, inklusive över 6,2 miljoner hus, lägenheter och andra unika boenden. Booking.com gör det enkelt för dig oavsett vart du ska eller vad du vill göra. Dessutom erbjuds kundtjänst dygnet runt.

Lägg till kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.