Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Resor > 30% seniorrabatt hos Elite Hotels
750x400-mecenat-senior-days-elite-hotels-karlstad

30% seniorrabatt hos Elite Hotels

Packa väskan och upptäck en ny stad i vinter! Nu kan du bo på alla Elite hotels måndag-lördag med upp till 30 % seniorrabatt och upp till 50 % seniorrabatt på söndagar. Njut av fluffiga täcken, sköna sängar och utsökt frukostbuffé. Vi erbjuder kvalitetshotell från Kiruna i norr till Malmö i söder. Varmt välkommen!

Betalas på hotellet och gäller även under helger och lov. Kan avbokas fram till 14:00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller på ett begränsat antal rum.

Ta del av rabatt

Om Elite Hotels

Elite Hotels erbjuder fyrtio centralt belägna kvalitetshotell i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter runt om i Sverige. Vi erbjuder en hotellupplevelse utöver det vanliga tack vare förstklassig service och varje hotells unika historia och säregna karaktär. Sov gott i sköna sängar i våra trivsamt inredda rum och välj den kudde som passar dina behov bäst från vår lyxiga kuddmeny. Vakna upp till vår generösa frukostbuffé för en perfekt start på en ny dag. Vårt mål är göra din vistelse till något mer än att bara checka in på ett hotell.