Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Resor > 15 % seniorrabatt på hyrbil i sommar hos Hertz
hertz-partnerpage-banner-750x400

15 % seniorrabatt på hyrbil i sommar hos Hertz

Nu nalkas ljuva sommar- så se till att göra det bästa av den! Spendera sommaren med nära och kära, ta vara på tiden och upplev något nytt. Vi ser till att du reser tryggt och bekvämt i hyrbil. Boka din bil hos Hertz och få 15% seniorrabatt. Bra att veta! Efterfrågan på hyrbil är stor i sommar så vänta inte för länge, säkra din bil idag.

Villkor för erbjudandet

  • Rabatten gäller på bilgrupperna A, B, C, H & K. Maximal hyreslängd är 28 dygn.
  • Rabatten är 15% och gäller på priset för grundhyran. För att ta del av erbjudandet måste rabattkoden uppges vid bokningstillfället.
  • Priserna gäller i mån av tillgång med reservation för prisändringar och kan inte kombineras med andra rabatter, kampanjer och erbjudanden.
  • Notera att tillgängliga bilgrupper samt bil- och årsmodeller kan variera mellan Hertzkontoren. I övrigt gäller Hertz standardregler och villkor för bilhyra.
  • Hertz förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller helt återkalla erbjudandet.
Ta del av rabatt

Om Hertz

Boka bil hos Hertz – alltid med Seniordays-rabatt! Seniordays rabatt hos Hertz som finns vid mer än 211 uthyrningskontor från Ystad i söder till Lannavaara i norr. Hertz erbjuder allt från mindre fordon till de flesta av Volvos mest populära modeller.

Lägg till kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.