Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Mode > Håll dig i form med Reebok – Nu 7% seniorrabatt
reebok-senior-days-se-banner-design

Håll dig i form med Reebok – Nu 7% seniorrabatt

Reebok International Ltd. är en ledande designer, försäljare och distributör av skor, kläder och utrustning inom träning och livsstil världen över. Reebok för samman träningskonsumenter oberoende av var de befinner sig och hur de väljer att hålla formen.

Tillhandahålls genom Gifted. Presentkortet kan endast lösas in på Reebok.se. (Se www.reebok.se/presentkort för villkor, bruksanvisningar och ditt nuvarande saldo). Får inte säljas vidare, kan inte användas i efterhand. För frågor, skriv till support@getgifted.com

Ta del av rabatt

Om Gifted

Ge en gåva till någon du bryr dig om med hjälp av Gifted. På Gifted gör dom det enkelt för dig att ge en present till någon, även om ni kanske inte har möjlighet att träffas. Gifted erbjuder rabatt på digitala presentkort från varumärken såsom Åhléns, Zalando, Webhallen, Babyshop och många fler.

Varför köpa rabatterade presentkort?
Priserbjudanden på presentkort är perfekt, dels när syftet är att ge en present till någon du tycker om men även när du själv vill göra en bra deal. Presentkorten gäller på varumärkenas hela sortiment och går att kombinera med andra rabatter och reor. Full frihet och chans att göra en riktigt bra affär alltså.

Psst! Glöm inte bort att unna dig själv något lyxigt också!