Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Hem > Granngården – 5% seniorrabatt på dina utomhusäventyr!
granngarden-senior-days-se-banner-design

Granngården – 5% seniorrabatt på dina utomhusäventyr!

Ett presentkort från Granngården – till den som vill leva ett jordnära liv. Granngården erbjuder produkter för dig som har passion för djur och natur. Detta är den perfekta gåvan till din partner, kollega, mamma, morfar och dotter. Eller varför inte unna dig själv? 

Levereras som presentkort och gäller i Granngårdens fysiska butiker. Får inte säljas vidare och kan inte nyttjas i efterhand på redan utförda köp. För support, vänligen kontakta support@getgifted.com

Ta del av rabatt

Om Gifted

Ge en gåva till någon du bryr dig om med hjälp av Gifted. På Gifted gör dom det enkelt för dig att ge en present till någon, även om ni kanske inte har möjlighet att träffas. Gifted erbjuder rabatt på digitala presentkort från varumärken såsom Åhléns, Zalando, Webhallen, Babyshop och många fler.

Varför köpa rabatterade presentkort?
Priserbjudanden på presentkort är perfekt, dels när syftet är att ge en present till någon du tycker om men även när du själv vill göra en bra deal. Presentkorten gäller på varumärkenas hela sortiment och går att kombinera med andra rabatter och reor. Full frihet och chans att göra en riktigt bra affär alltså.

Psst! Glöm inte bort att unna dig själv något lyxigt också!