Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Resor > 5% seniorrabatt på bussresor med VY Bus4you
sate-dd-740x420

5% seniorrabatt på bussresor med VY Bus4you

Som medlem hos Seniordays får du 5% seniorrabatt på alla avgångar och till alla destinationer med Vy Bus4you. Är du dessutom 65+ så får du först 20% i seniorrabatt från dem men sen kan du dessutom använda din rabattkod som du får genom oss vilket ger dig ytterligare 5% i rabatt på redan sänkta priser. Välj kategori senior i bokningsflödet och du får automatiskt en billigare resa och därefter fyller du i din rabattkod som du hämtar här.

Rabatt på rabatten vilket ger dig väldigt förmånliga priser på bussresor. Varmt välkommen att resa med Vy Bus4You!

Ta del av rabatt

Om VY Bus4you

Vy Bus4you är Nordens näst största bussbolag, med verksamhet i Norge och Sverige. Vy Bus4you erbjuder sina kunder bussresor med högsta komfort. I stora och sköna skinnfotöljer, med WiFi (4G) och eluttag vid varje säte så att du som resenär kan arbeta, surfa eller bara koppla av. Vy Bus4you har persontransportens nöjdaste kunder, och har haft det under de senaste åtta åren enligt mätningar gjorda av SKI, kvalitetsindex.se.

Vy Bus4you express erbjuder smidiga resor för den som vill resa riktigt billigt. Att resa med Vy Bus4you är alltid trevligt, pålitligt, trafiksäkert, miljövänligt och snällt mot plånboken!