Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Hem > Nu 4% seniorrabatt på Jula – Över 15,000 produkter
jula-senior-days-se-banner-design

Nu 4% seniorrabatt på Jula – Över 15,000 produkter

Hos Jula finner du ett brett sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden – allt till låga priser. Vad sägs exempelvis om en cykel, en golvfläkt, en svets eller en grill?

Tillhandahålls som presentkort genom Gifted. Gäller som betalning i alla Jula-butiker, ej i webshopen. Får inte säljas vidare och kan inte användas i efterhand på köp och beställningar som redan gjorts. För frågor, skriv till support@getgifted.com

Ta del av rabatt

Om Gifted

Ge en gåva till någon du bryr dig om med hjälp av Gifted. På Gifted gör dom det enkelt för dig att ge en present till någon, även om ni kanske inte har möjlighet att träffas. Gifted erbjuder rabatt på digitala presentkort från varumärken såsom Åhléns, Zalando, Webhallen, Babyshop och många fler.

Varför köpa rabatterade presentkort?
Priserbjudanden på presentkort är perfekt, dels när syftet är att ge en present till någon du tycker om men även när du själv vill göra en bra deal. Presentkorten gäller på varumärkenas hela sortiment och går att kombinera med andra rabatter och reor. Full frihet och chans att göra en riktigt bra affär alltså.

Psst! Glöm inte bort att unna dig själv något lyxigt också!