Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Nöje > Nöjesresor upplevelser – 7% seniorrabatt!
nojesresor-senior-days-se-banner-design

Nöjesresor upplevelser – 7% seniorrabatt!

Ge bort en upplevelse till någon du tycker om och varför inte inkludera dig själv i presenten?! En uppskattad present som ger minnen för livet. Nöjesresor.se erbjuder ett brett utbud av evenemangspaket till allt från musikaler, shower, konserter till sportevenemang av olika former.

Erbjudandet görs tillgängligt som presentkort via Gifted, gäller på nöjesresor.se. Presentkortet kan användas direkt vid leverans. Får inte säljas vidare och kan inte nyttjas i efterhand på redan utförda beställningar. Värdet är 500kr eller 1000kr.

Ta del av rabatt

Om Gifted

Ge en gåva till någon du bryr dig om med hjälp av Gifted. På Gifted gör dom det enkelt för dig att ge en present till någon, även om ni kanske inte har möjlighet att träffas. Gifted erbjuder rabatt på digitala presentkort från varumärken såsom Åhléns, Zalando, Webhallen, Babyshop och många fler.

Varför köpa rabatterade presentkort?
Priserbjudanden på presentkort är perfekt, dels när syftet är att ge en present till någon du tycker om men även när du själv vill göra en bra deal. Presentkorten gäller på varumärkenas hela sortiment och går att kombinera med andra rabatter och reor. Full frihet och chans att göra en riktigt bra affär alltså.

Psst! Glöm inte bort att unna dig själv något lyxigt också!