Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Mode > Minsta ansträngning, maximal stil – Nu 7% seniorrabatt på Zalando
zalando-senior-days-se-banner-design

Minsta ansträngning, maximal stil – Nu 7% seniorrabatt på Zalando

Zalando ger dig tillgång till en hel värld av mode. Med över 4000 olika märken att välja mellan kan du hitta de senaste trenderna för dig själv, din familj och dina vänner på ett och samma ställe. Hitta det senaste hos Zalando.

Erbjudandet görs tillgängligt via Gifted och omfattar värdekod som gäller på zalando.se. Levereras som presentkort. Värdekoden får inte säljas vidare och kan inte nyttjas i efterhand på redan utförda beställningar. För hjälp vänligen mejla support@getgifted.com

Ta del av rabatt

Om Gifted

Ge en gåva till någon du bryr dig om med hjälp av Gifted. På Gifted gör dom det enkelt för dig att ge en present till någon, även om ni kanske inte har möjlighet att träffas. Gifted erbjuder rabatt på digitala presentkort från varumärken såsom Åhléns, Zalando, Webhallen, Babyshop och många fler.

Varför köpa rabatterade presentkort?
Priserbjudanden på presentkort är perfekt, dels när syftet är att ge en present till någon du tycker om men även när du själv vill göra en bra deal. Presentkorten gäller på varumärkenas hela sortiment och går att kombinera med andra rabatter och reor. Full frihet och chans att göra en riktigt bra affär alltså.

Psst! Glöm inte bort att unna dig själv något lyxigt också!