Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Resor > 800 kr i seniorrabatt på charterresor hos Apollo
seniordays_750x400

800 kr i seniorrabatt på charterresor hos Apollo

Upptäck världen med Apollo! För dig som är medlem i Seniordays erbjuder vi exklusiva rabatter på charterresor till härliga destinationer. Boka en resa idag och börja längta!

Välj bland hela vårt utbud av charterresor till härliga resmål – Kanarieöarna, Grekland, Thailand och många fler! Hos Apollo får du som medlem i Seniordays alltid 800 kr rabatt per bokning till alla våra hotell.

Avreseperiod: Året runt
Bokningsperiod: Senast 30 dagar innan avresa

Villkor: Rabatten gäller när du bokar en ny charterresa med flyg och hotell i kombination på apollo.se med aktuell kampanjkod. Gäller ej på city, kryssningar, träningsresor, endast flyg, ospecificerat hotell eller Temaresor. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Ta del av rabatt

Om Apollo

Med Apollo reser du tryggt, enkelt och bekvämt. Bada i turkosblått vatten, läs favoritboken i skuggan eller njut av lokala delikatesser på hyllade restauranger. Dessutom får du ett stort utbud av träningsmöjligheter på flera hotell.

Självklart jobbar vi för ett etiskt resande genom mänskliga rättigheter, hållbara produkter och en hållbar leverantörskedja.

Välkommen till Apollo.