Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Hälsa & Skönhet > Skönhetsprodukter från The Body Shop – Nu 7% seniorrabatt
the-body-shop-senior-days-se-banner-design

Skönhetsprodukter från The Body Shop – Nu 7% seniorrabatt

När du väljer Body Shop säger du hej till skönhetsprodukter som inte testats på djur. Upptäck utbudet av skönhetsprodukter för ansikte, kropp, hår och mycket mer, alla tillverkade av naturliga ingredienser. På The Body Shop är skönhet mer än ett vackert ansikte. Det är också att må bra och göra gott. 

Erbjudandet tillhandahålls som presentkort genom Gifted. Kan användas online och i butik. Får inte säljas vidare och kan inte användas i efterhand. För frågor, kontakta support@getgifted.com

Ta del av rabatt

Om Gifted

Ge en gåva till någon du bryr dig om med hjälp av Gifted. På Gifted gör dom det enkelt för dig att ge en present till någon, även om ni kanske inte har möjlighet att träffas. Gifted erbjuder rabatt på digitala presentkort från varumärken såsom Åhléns, Zalando, Webhallen, Babyshop och många fler.

Varför köpa rabatterade presentkort?
Priserbjudanden på presentkort är perfekt, dels när syftet är att ge en present till någon du tycker om men även när du själv vill göra en bra deal. Presentkorten gäller på varumärkenas hela sortiment och går att kombinera med andra rabatter och reor. Full frihet och chans att göra en riktigt bra affär alltså.

Psst! Glöm inte bort att unna dig själv något lyxigt också!