Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Seniordays.com > Rabatter > Hem > XL-Bygg – 4% seniorrabatt på ditt byggprojekt
xl-bygg-senior-days-se-banner-design

XL-Bygg – 4% seniorrabatt på ditt byggprojekt

Oavsett om du ska bygga hus, altan eller finsnickeri så finns XL Bygg vid din sida. Här erbjuds du experthjälp, virke och material för alla typer av projekt – Välkommen!

Erbjudandet görs tillgängligt som presentkort via Gifted. Levereras via sms och gäller som betalning i alla XL Byggs butiker samt på bygghemma.se. Presentkortet anses förbrukat efter första användningen och kan inte återlösas. Får inte säljas vidare och kan inte nyttjas i efterhand på redan utförda köp och beställningar. För support, vänligen kontakta support@getgifted.com

Ta del av rabatt

Om Gifted

Ge en gåva till någon du bryr dig om med hjälp av Gifted. På Gifted gör dom det enkelt för dig att ge en present till någon, även om ni kanske inte har möjlighet att träffas. Gifted erbjuder rabatt på digitala presentkort från varumärken såsom Åhléns, Zalando, Webhallen, Babyshop och många fler.

Varför köpa rabatterade presentkort?
Priserbjudanden på presentkort är perfekt, dels när syftet är att ge en present till någon du tycker om men även när du själv vill göra en bra deal. Presentkorten gäller på varumärkenas hela sortiment och går att kombinera med andra rabatter och reor. Full frihet och chans att göra en riktigt bra affär alltså.

Psst! Glöm inte bort att unna dig själv något lyxigt också!