Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Seniordays.com > Så fungerar det

Så fungerar det

Enkelt och kostnadsfritt att bli medlem

Vad är Seniordays?

Seniordays.com finns för dig som är 55 år och äldre. Tillsammans med våra partners erbjuder vi dig rabatter på det mesta du kan tänkas behöva. så tänk på att det finns mycket pengar att spara samtidigt som du sätter guldkant på tillvaron.

Vad kostar Seniordays?

Seniordays är helt gratis! Vi på Seniordays förmedlar rabatter, vilket innebär att du aldrig betalar något hos oss.

Hur länge är man medlem hos Seniordays?

Seniordays gäller tillsvidare. Du väljer själv när du vill avsluta ditt medlemskap.

Hur får man en rabattkod?

För att ta del av våra rabatter behöver du först skapa ett konto. Sedan söker du upp det företag du vill få rabatt hos, och klickar dig sedan vidare från rabattsidan. 

Kan man använda flera rabattkoder samtidigt?

Du kan oftast inte kombinera dina unika rabattkoder med andra koder, men ibland kan du kombinera rabattkoden med redan nedsatta priser. Är du osäker kan du alltid läsa villkoren för rabatten du är intresserad av att använda.

Hur blir jag Seniordays-medlem?

Via datorn eller mobilen kan du enkelt skapa konto. Allt du behöver göra är att skapa ett konto här. Det är kostnadsfritt och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

Hur fungerar Seniordays?

Seniordays förmedlar rabatter och rabattkoder. För att ta del av dessa behöver du ha ett konto, det skapar du här. Som medlem får du tillgång till hundratals unika rabatter, erbjudanden, reseberättelser, recept, korsord och tävlingar, helt kostnadsfritt!


För att du ska kunna ta del av våra pensionärsrabatter och seniorrabatter så måste du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem hos oss för nyttja våra rabatter och det går dessutom väldigt snabbt och enkelt. Du fyller i namn, e-post, lösenord samt verifierar att du är 55+ genom att fylla i ditt personnummer. Du kommer därefter få ett e-postmeddelande skickat till dig som du behöver klicka på för att bekräfta och slutföra din registrering. Dessa uppgifter stannar hos oss och vi delar inte med oss av dina personuppgifter till tredje part.

När du väl är inloggad hos oss så får du tillgång till rabattkoder för samtliga våra samarbetspartners. För att ta del av rabatten så kopierar du rabattkoden, går in till samarbetspartnern och lägger det du ska handla i varukorgen och sen klistrar du in rabattkoden i kassan och ser att rabatten dras av. Så det är enkelt att använda pensionärsrabatter/seniorrabatter hos oss!